Real Madrid lekt verlanglijstje met jonge topvoetballers

Real Madrid heeft een lijst gelekt met daarop de namen van vijf toptalenten die voor 2014 in het Santiago Bernabéu moeten spelen. De spelers hebben nu al een hoge marktwaarde maar dat mag geen obstakel vormen in het ambitieuze project.

Real Madrid lekt verlanglijstje met jonge topvoetballers

De doorgaans goed ingevoerde krant Marca legde beslag op de lijst waarop een vijftal spelers prijken. Onder de naam Operación Madrid 2014 vouwt De Koninklijke de plannen voor de komende jaren uit.

Op de lijst prijken de namen van Mario Götze (spelverdeler Borussia Dortmund), Eden Hazard (vleugelspeler van Lille), Iker Muniain (aanvaller van Athletic de Bilbao), Rafael Alcántara (de jongere broer van Barcelona-speler Thiago en naar verluidt een nog groter talent) en Arsenal-middenvelder Jack Wilshere.

De strategie om jonge spelers te halen wordt verdedigd met de stelling beter een speler van twintig halen voor dertig miljoen euro dan een van 28 die zeventig miljoen euro moet kosten. Of Real Madrid al contact heeft gezocht met de talenten is vooralsnog onbekend. Hazard verklaarde dat het tijd is voor een nieuwe stap in zijn carrière terwijl Wilshere bekend maakte de rest van zijn loopbaan bij The Gunners te willen blijven. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's