Rashford maakt ook bij Engelse ploeg pas op de plaats

Reacties

De stormachtige ontwikkeling van Marcus Rashford (18) stagneert in het nieuwe seizoen. Bij Manchester United is hij veroordeeld tot de reservebank en dat kost hem zijn plek in de nationale ploeg. De nieuwe bondscoach Sam Allardyce vindt dat Rashford meer moet spelen.

Rashford maakt ook bij Engelse ploeg pas op de plaats

Op het EK zat Rashford nog wél bij de selectie van de nationale ploeg, nadat hij acht doelpunten gemaakt had in zijn eerste achttien duels bij United. Door de komst van Zlatan Ibrahimovic is Rashford onder de nieuwe manager José Mourinho echter gedegradeerd tot tweede keus, wat ook gevolgen heeft voor zijn positie bij Engeland.

Allardyce heeft Gareth Southgate, de keuzeheer van Engeland Onder-21, namelijk toestemming gegeven om Rashford op te nemen in de groep voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen. Ook Lewis Baker (Vitesse) en Dominic Solanke (ex-Vitesse) behoren tot het keurkorps van Southgate. Allardyce moet nog bekendmaken welke spelers hij wél opneemt in zijn groep voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Slowakije op 4 september.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.