Rangers de komende maanden zonder Beasley

Glasgow Rangers is DaMarcus Beasley enkele maanden kwijt. De Amerikaanse vleugelspeler kampt met een knieblessure en zal zich in de Verenigde Staten laten opereren door de vermaarde chirurg Richard Steadmann.

Voor Beasley ging het dinsdag mis tijdens het uitduel met VfB Stuttgart in de Champions League. Na een botsing met doelman Raphael Schäfer moest de 25-jarige aanvaller zich vroeg in de tweede helft laten vervangen.

'Pas na zijn operatie hebben we een idee hoe lang het zal duren, maar het zal in ieder geval maanden in beslag nemen', verklaarde coach Walter Smith. 'Het is voor hem een grotere klap dan voor ons, want geen enkele speler wil uitgeschakeld zijn. Wij zullen hem missen, want hij is gewend geraakt en doet het goed.'

Beasley is bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van de Schotse grootmacht. Hij speelde tien competitieduels en scoorde tweemaal en was in alle vijf Champions League-wedstrijden van de partij.

The Gers hebben in de thuiswedstrijd tegen Olympique Lyon genoeg aan een gelijkspel om zich te kwalificeren voor de knock-outfase van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen