Ramsey terug bij Arsenal voor sleutelduel met Everton

Reacties

Aaron Ramsey kan zondag voor het eerst sinds eind december speelminuten maken voor Arsenal. Manager Arsène Wenger heeft de middenvelder opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor het treffen met directe concurrent Everton.

Ramsey terug bij Arsenal voor sleutelduel met Everton

Ramsey liep op Boxing Day een dijbeenblessure op en kwam sindsdien niet meer in actie. 'Dat hij er nu weer bij is, is een enorme opsteker voor ons', aldus Wenger. 'Aaron is een speler die het verschil kan maken in een wedstrijd. Hij maakte op de training deze week een scherpe indruk op me.'

Ramsey (23) speelde dit seizoen achttien competitieduels voor Arsenal, waarin hij acht keer tot scoren kwam. Vorige maand kwam hij al een nieuw vijfjarig contract overeen met de club. Behalve Ramsey is ook Nacho Monreal weer van de partij bij Arsenal.

Het uitduel met Everton van zondag is cruciaal voor nummer vier Arsenal, want de voorsprong van de Londenaren op The Toffees bedraagt slechts vier punten. Everton speelde daarnaast een wedstrijd minder en maakt dus nog een grote kans om zich ten koste van Arsenal voor de Champions League te plaatsen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.