Ramselaar wil bij PSV Mertens en Strootman achterna

Reacties

Bart Ramselaar hoopt bij PSV in de voetsporen te kunnen treden van Dries Mertens en Kevin Strootman, die via Eindhoven de stap maakten naar grote clubs in Italië.

Ramselaar wil bij PSV Mertens en Strootman achterna

Via de sociale kanalen van PSV maakte Ramselaar direct na het afronden van zijn transfer zijn ambities bekend. 'Ik heb hoge verwachtingen. Ik hoop een aanwinst te zijn, zoveel mogelijk aan spelen toe te komen en een belangrijke speler te worden voor PSV. Mijn belangrijkste reden voor deze transfer is mijn ontwikkeling. Ik speel hier Champions League en daar heb ik heel veel zin in.'

Het carrièrepad van Ramselaar vertoont gelijkenissen met dat van Mertens en Strootman, die in 2011 de Domstad verruilden voor Eindhoven. Mertens verdiende vervolgens een transfer naar Napoli, terwijl Strootman naar AS Roma verkaste. 'Strootman en Mertens hebben een prachtige carrière en zijn mooie voorbeelden voor mij. Zij zijn belangrijk geweest in Eindhoven', aldus Ramselaar.

PSV en FC Utrecht kwamen woensdag tot een akkoord over Ramselaar. De Eindhovenaren maken in totaal, inclusief prestatiebonussen, ruim zes miljoen euro over naar de Domstad. Ramselaar zette vervolgens zijn handtekening onder een vijfjarig contract.

PSV wilde zich aanvankelijk met Marco van Ginkel versterken, maar die transfer ging niet door omdat de middenvelder geblesseerd raakte en pas in januari eventueel vertrekt bij Chelsea. Vervolgens kwam technisch manager Marcel Brands terecht bij Ramselaar, die een transfer naar PSV zelf al direct zag zitten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.