Ramos in zijn nopjes met Totti-relikwie: 'Bijzonder moment'

Reacties

Real Madrid-verdediger Sergio Ramos is trots op de twee overwinningen tegen AS Roma in de achtste finale van de Champions League. Met name de zege in eigen huis van dinsdagavond (2-0) deed hem goed en dat was niet per se vanwege het resultaat.

Ramos in zijn nopjes met Totti-relikwie: 'Bijzonder moment'

De Romeinen werden in Estadio Santiago Bernabéu, net als in Rome, met 2-0 verslagen door De Koninklijke. 'Wij willen in eigen huis vaak mooi spel spelen, want dat wordt van ons verwacht', stelde de aanvoerder in gesprek met AS. 'Onze supporters eisen van ons dat we onze beste vorm tonen. Dat lukt niet altijd en dan snap ik dat er soms wat wordt gefloten. Dat houdt ons scherp, zoals vandaag.'

Dinsdagavond klonk er niet alleen gefluit vanaf de tribunes. Toen AS Roma-icoon Francesco Totti in de 74ste minuut als vervanger van Stephan El Shaarawy het veld betrad, volgde een staande ovatie voor de 39-jarige aanvaller. 'Ik bewonder hem al sinds ik nog een klein jochie was', bekende Ramos.

De Spaanse verdediger was de gelukkige die het tricot van de Italiaan na afloop in ontvangst mocht nemen. Ramos: 'Dat was een bijzonder moment voor mij.' Ook voor Gareth Bale was de confrontatie met de Romeinen een bijzondere. De buitenspeler maakte na anderhalve maand afwezigheid zijn rentree in de basis van Los Merengues.

'Om weer terug te keren is fijn voor mij, maar het ging erom dat we naar de volgende ronde zouden gaan', reageerde Bale voor de camera van SBS6. 'Al met al is het dus een mooie avond en ik kijk nu al uit naar de kwartfinale.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.