Rafinha gooit het over een andere boeg na Barcelona, Inter en PSG

Reacties

Rafinha kiest voor een toekomst in het Midden-Oosten. De middenvelder maakt op transfervrije basis de overstap van Paris Saint-Germain naar het Qatarese Al-Arabi. Hij heeft de medische keuring doorstaan en is al gepresenteerd door zijn nieuwe club.

Rafinha gooit het over een andere boeg na Barcelona, Inter en PSG
© Pro Shots

De 29-jarige Rafinha stond nog een jaar onder contract bij PSG, maar mocht desondanks vertrekken. Hij zat dit seizoen nooit bij de wedstrijdselectie van trainer Christophe Galtier. Rafinha kwam in oktober 2020 over van Barcelona, waarvoor hij tussen 2011 en 2020 tot negentig officiële optredens kwam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Spaanse grootmacht verhuurde hem ook aan Celta de Vigo (63 officiële duels in twee seizoenen) en Internazionale (zeventien wedstrijden in één seizoen). In dienst van PSG speelde hij 39 wedstrijden; vorig seizoen werd hij gestald bij Real Sociedad en verscheen hij 21 keer op het veld. Rafinha speelde in 2015 twee interlands voor Brazilië.

Al-Arabi, dat onder meer ex-AZ'er Aron Gunnarsson en voormalig Barcelona-verdediger Marc Muniesa in de gelederen heeft, is na vijf duels de koploper van Qatar met twaalf punten. Rafinha tekent een contract voor twee seizoenen bij de club uit Doha. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.