QPR vergeet werkvergunning voor miljoenenaankoop

Reacties

Een administratieve blunder dreigt Queens Park Rangers en middenvelder Sandro duur komen te staan. De Braziliaanse international blijkt vorig seizoen zonder werkvergunning te hebben gespeeld omdat QPR die niet had aangevraagd.

QPR vergeet werkvergunning voor miljoenenaankoop

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een onderzoek ingesteld naar de kwestie. Volgens diverse Engelse media is Sandro hangende dat onderzoek het land uitgezet, iets wat QPR in alle toonaarden ontkent.

QPR heeft nu alsnog een werkvergunning aangevraagd voor de 26-jarige speler, maar het is de vraag of die verstrekt wordt. In dat geval komen club en speler in een zeer vervelende situatie terecht. Sandro zou dan ondanks zijn tot 2017 lopende contract geen wedstrijden meer mogen spelen voor QPR. Een gedwongen transfer ligt in dat geval in het verschiet. 'Hopelijk wordt alles opgelost. Ik houd namelijk enorm van Engeland', reageerde de ex-speler van Tottenham Hotspur.

Het onderzoek van het ministerie kan enkele weken in beslag nemen. De fout van QPR kwam eind vorig seizoen aan het licht, waarna de club besloot hem in de laatste drie wedstrijden niet meer op te stellen. QPR degradeerde als hekkensluiter van de Premier League naar het Championship. De club nam Sandro vorig jaar voor vijftien miljoen euro over van Tottenham.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.