QPR staakt intern onderzoek naar Hasselbaink

Reacties

Queens Park Rangers wil meer informatie van The Daily Telegraph na de publicatie over manager Jerrel Hasselbaink, een van de hoofdpersonen in het onderzoek van de krant naar corruptie in het Britse voetbal.

QPR staakt intern onderzoek naar Hasselbaink

The Daily Telegraph bracht woensdagavond naar buiten dat de QPR-manager twee ontmoetingen had gehad met undercoverjournalisten die zich voordeden als contactpersonen van een investeringsmaatschappij. Hasselbaink liet in de gesprekken blijken open te staan voor een samenwerking en verklaarde zelf later dat hij dacht dat hij slechts werd gevraagd om een speech te geven in Singapore.

De Londense Championship-club stelde in een statement Hasselbaink te steunen, maar startte wel een onderzoek. Dat ligt nu stil. 'QPR kan bevestigen dat we op dit moment het onderzoek niet kunnen vervolgen, omdat The Telegraph ons nog volledig inzicht moet geven in de gang van zaken. Wij en de advocaten van Jimmy Floyd Hasselbaink hebben diverse keren naar informatie gevraagd bij The Telegraph', is te lezen op de clubsite.

QPR wil onder meer de volledige opname van het gesprek zien, in plaats van het gepubliceerde fragment.

Onderzoek The Daily Telegraph
Sam Allardyce was de eerste coach die in opspraak raakte door het onderzoek van het medium. Hij is vertrokken als bondscoach van Engeland nadat duidelijk was geworden dat Big Sam openstond voor een samenwerking met een investeerders om de regels van de Engelse voetbalbond FA te omzeilen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.