Puyol na twee maanden terug op trainingsveld Barcelona

Carles Puyol heeft zich woensdagochtend voor het eerst sinds twee maanden weer op het trainingsveld van Barcelona gemeld. Half juni moest de 35-jarige verdediger voor de derde keer tijdens dit kalenderjaar een knieoperatie ondergaan.

Puyol na twee maanden terug op trainingsveld Barcelona

Barça-trainer Gerardo Martino moet nog wel even wachten voordat hij Puyol weer kan opstellen. Woensdagochtend beperkte de Catalaanse captain zich tot loopoefeningen. De verwachting is dat hij nog minimaal twee weken nodig heeft voordat hij weer kan aansluiten bij de groep.

Puyol speelde op 12 maart zijn laatste wedstrijd voor Barcelona, dat zich toen plaatste voor de kwartfinale van de Champions League met een 4-0 overwinning op AC Milan. Dat hij zo lang buitenspel stond, leidde zelfs tot speculaties over een vervroegd afscheid. Die geruchten nam hij zelf weg tijdens eens persconferentie eind vorig seizoen.

Omdat Barcelona behalve Puyol met Javier Mascherano en Gerard Piquë nog slechts twee volwaardige centrumverdedigers heeft zoemen er al tijden berichten rond over de komst van een extra achterhoedespeler. David Luiz (Chelsea) geldt als voornaamste kandidaat, maar vooralsnog is van een transfer geen sprake.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen