Geplaagde Puyol moet weer worden geopereerd aan knie

Carles Puyol blijft maar worden achtervolgd door blessureleed. De 35-jarige verdediger van Barcelona moet voor de derde keer tijdens dit kalenderjaar een knieoperatie ondergaan waarbij een cyste wordt verwijderd. Dat heeft de regerend kampioen van Spanje dinsdag bekend gemaakt.

Geplaagde Puyol moet weer worden geopereerd aan knie

Puyol staat al sinds maart aan de kant door de kniekwetsuur. De laatste wedstrijd die hij voor Barcelona speelde dateert van 12 maart, toen hij dertien minuten voor tijd inviel tijdens de 4-0 overwinning op AC Milan in de achtste finales van de Champions League.

Sindsdien kwam Puyol niet meer in actie. Op 31 mei liet hij tijdens een persconferentie nog weten dat hij overwoog te stoppen door de vele blessures, maar dat hij het liefst nog doorgaat tot zijn veertigste.

De verwachting is dat Puyol drie tot vier weken aan de kant staat als hij woensdagochtend met succes onder het mes gaat. Op 24 juli speelt Barcelona de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Bayern München, waar voormalig Barça-coach Josep Guardiola tegen die tijd in dienst is getreden.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen