PSV-fan doet aangifte vanwege matchfixing

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

PSV-fan doet aangifte vanwege matchfixing

'Wat er tijdens de wedstrijd Ajax – FC Utrecht gebeurde met die penalty vlak voor tijd slaat nergens op.'
• PSV-fan Marcel Blaak is er helemaal klaar mee. Hij heeft aangifte gedaan tegen de KNVB, de scheidsrechtersbond en scheidsrechter Danny Makkelie. Reden is de strafschop die Ajax zondag kreeg tijdens het thuisduel met FC Utrecht (2-2). 'Dat scheidsrechter Makkelie vlak voor tijd een penalty gaf aan Ajax terwijl er niets aan de hand was, is voor mij eens te meer een teken dat het bij de scheidsrechters flink fout zit. Aangezien de scheidsrechter deel uitmaakt van de bond doe ik ook aangifte tegen de KNVB. Puur omdat ik het beu ben dat Ajax steeds voorgetrokken wordt.' (Omroep Brabant)

'Ik heb hem gezegd dat ik hem een heel professionele en goeie speler vind. Daarnaast heb ik hem ook uitgenodigd om elkaar binnenkort eens te ontmoeten en samen een koffie te gaan drinken. We wonen namelijk in hetzelfde dorp.'
• Er stond Ruud Vormer vorige week een onaangename verrassing te wachten toen hij thuis kwam na het play-offduel van Club Brugge met AA Gent (2-0 winst Brugge). Supporters van de Gentenaren wachtten hem op en daar deed Vormer op zijn beurt aangifte van. Hij kreeg excuses en een uitnodiging van AA Gent-voorzitter Ivan De Witte, waarop de Nederlander nog niet heeft gereageerd. 'Bij dezen toch een oproep aan Ruud om een kleine reactie te geven op mijn boodschap naar hem toe.' (Radio 1)

• Een voetbalwedstrijd bezoeken is leuk, zeiden ze tegen deze vrouwelijke toeschouwer. Over de verzengende hoofdpijn werd vooraf nog met geen woord gerept...

'Raar om zo'n penalty te geven. Schandalig ook. Op het veld hadden zelfs de Ajax-spelers meteen door dat het niks was.'
• Heel voetbalminnend Nederland heeft het over de penalty die scheidsrechter Danny Makkelie zondag toekende aan Ajax in het duel met FC Utrecht (2-2). Zo ook PSV-captain Luuk de Jong, die zag dat de Amsterdammers door de strafschop te benutten op doelsaldo koploper bleven. (Algemeen Dagblad)

• Ajax-middenvelder Donny van de Beek blaast vandaag negentien kaarsjes uit. Van harte!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.