PSV - Zulte Waregem in voorronde Champions League

PSV treft Zulte Waregem in de derde voorronde van de Champions League. De ploeg van trainer Phillip Cocu speelt de eerste wedstrijd in eigen huis tegen de nummer twee van België, waar voormalig Roda JC Kerkrade-speler Davy De Fauw speelt.

PSV - Zulte Waregem in voorronde Champions League

Zulte Waregem ontvangt PSV in het Constant Vanden Stockstadion van Anderlecht. Het eigen onderkomen, het Regenboogstadion, voldoet niet aan de eisen van de UEFA. De eerste wedstrijd staat gepland voor 30 juli, terwijl de return plaats heeft op 7 augustus.

PSV ontliep Grasshoppers, FC Nordsjaelland, Red Bull Salzburg en PAOK Saloniki, de club van oud-trainer Huub Stevens. De Grieken nemen het op tegen Metalist Kharkiv.

Celtic, de club van jeugdinternational Virgil van Dijk, moet eerst afrekenen met Cliftonville alvorens het in voorronde drie moet aantreden tegen de winnaar van het duel tussen Daugava Daugavpils uit Letland en het Zweedse Elfsborg.

Naast Van Dijk is ook Mitchell Burgzorg met zijn club Ludogorets Razgrad nog steeds in de race om toe te treden tot het hoofdtoernooi van de Champions League. De voormalige speler van NEC treft in voorronde twee Slovan Bratislava. De winnaar van dat duel treft de winnaar van het duel tussen FC Shirak en Partizan Belgrado.

De winnaars van ronde drie plaatsen zich voor de vierde en laatste voorronde voorafgaand aan het hoofdtoernooi van de Champions League. Die duels hebben plaats in de maand augustus. Als landskampioen is Ajax al zeker van deelname aan het hoofdtoernooi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen