PSV zonder Maher maar met Ruiz aan aftrap in Leeuwarden

Reacties

PSV begint woensdagavond om 18.45 uur aan de uitwedstrijd tegen SC Cambuur zonder Adam Maher in de basiself. Trainer Phillip Cocu geeft de voorkeur aan Oscar Hiljemark op het middenveld. Bryan Ruiz staat ten koste van Luciano Narsingh ook weer aan de aftrap.

PSV zonder Maher maar met Ruiz aan aftrap in Leeuwarden

Maher was de laatste maanden steevast basisspeler bij PSV, maar maakte maar zelden indruk. Ook afgelopen zondag kon hij in het verloren uitduel met RKC Waalwijk niet imponeren. Desondanks vertelde hij na afloop ondanks de pijnlijke nederlaag 'wel tevreden' te zijn met zijn spel in het Mandemakers Stadion.

Cocu was het daar overduidelijk niet mee eens, want de afgelopen zomer van AZ overgenomen international moet plaatsmaken voor Hiljemark. Verder is ook Luciano Narsingh uit de startopstelling verdwenen. De rappe vleugelspits maakt plaats voor de van Fulham gehuurde Ruiz, die in Waalwijk nog ontbrak vanwege een gebrek aan fitheid.

Santiago Arias ontbreekt eveneens aan de aftrap in Leeuwarden. De Colombiaanse rechtsback is geblesseerd, waardoor Joshua Brenet weer eens een kans krijgt. De van een meniscusoperatie herstelde Tim Matavz zit voor het eerst sinds november bij de wedstrijdselectie. De Sloveense spits begint echter op de bank.

Volledige opstelling PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Rekik, Willems; Park, Hiljemark, Schaars; Ruiz, Locadia en Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.