media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

PSV ziet Vloet als ideale opvolger hoofd opleiding Goes

PSV ziet Vloet als ideale opvolger hoofd opleiding Goes

PSV ziet graag dat Wiljan Vloet terugkeert als hoofd van de jeugdopleiding. De huidige algemeen directeur van Sparta zegt (nog) niets van de Eindhovense club vernomen te hebben.

Dat Vloet ontkent van iets te weten over de interesse van PSV was te verwachten, omdat hij op dit moment een topfunctie bekleedt bij Sparta Rotterdam. Bovendien heeft hij aangegeven de Eerstedivisionist niet tussentijds te willen verlaten.

Iemand die wel van iets weet en bovendien al een gesprek met PSV heeft gehad, is Richard Grootscholten. De voormalig technisch directeur van Sparta staat ook op de shortlist voor een functie in de jeugdopleiding bij de Brabanders.

Vloet is een oude bekende van PSV. Van juli 2008 tot november 2009 was hij als hoofd opleidingen werkzaam in de functie die door het vertrek van Jelle Goes naar FC Anzhi momenteel vacant is.

Lees in de nieuwe Voetbal International een uitgebreid verhaal over de uitermate goed renderende jeugdopleiding van Sparta en de link met PSV. De nieuwe VI ligt vanaf woensdag in de winkels.

Foto: VI Images

Laatste nieuws