PSV wil nog jaren door met groeibriljant Willems

Reacties

PSV wil Jetro Willems graag belonen voor de spectaculaire ontwikkeling die hij dit seizoen doormaakt. Dat zegt technisch manager Marcel Brands tegen Voetbal International.

PSV wil nog jaren door met groeibriljant Willems

'We zijn erg tevreden over Jetro. Spelers die zich goed ontwikkelen, worden daarvoor beloond', aldus Brands. 'We hebben Jetro laten weten dat we graag met hem om de tafel willen en dan zullen we onze waardering aan hem kenbaar maken.' De huidige verbintenis van Willems, die in 2011 overkwam van Sparta Rotterdam, loopt nog tot medio 2017 door.

PSV denkt dat Willems nog lang niet aan zijn plafond zit. 'Hij heeft het in mijn ogen in zich één van de beste linksbacks van Europa te worden', stelt Brands. 'Hij is pas twintig jaar en er zit nog ontzettend veel rek in zijn ontwikkeling.'

Willems was afgelopen weekend tegen FC Twente (2-0 zege) wederom een van de beste spelers van PSV. De geboren Rotterdammer steekt dit hele seizoen in goede vorm en werd daarvoor al beloond door bondscoach Guus Hiddink, die hem in de basis liet beginnen tijdens het EK-kwalificatieduel met Letland (6-0).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.