media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

PSV wil een jeugdopleiding met VVV en Helmond Sport

PSV wil een jeugdopleiding met VVV en Helmond Sport

De KNVB buigt zich over de plannen van PSV, VVV-Venlo en Helmond Sport. De drie profclubs willen per 1 juli samen een regionale jeugdopleiding beginnen.

VVV-Venlo en Helmond Sport werken al samen op het gebied van de jeugdopleiding. Als de KNVB instemt met de ingeleverde plannen dan sluit PSV zich per 1 juli aan. Daarmee ontstaat de grootste gezamenlijke jeugdopleiding van Nederland.

'Doelstelling van PSV is om de beste talenten van Zuid-Nederland naar Eindhoven te halen', zegt technisch manager Marcel Brands (foto). 'Omdat er clubs op verschillende niveaus meedoen, kunnen jonge spelers altijd een betaald voetbalopleiding volgen.'

'Qua achterland ontstaat er dadelijk een heel groot gebied om jeugdspelers te kunnen scouten en opleiden', aldus Brands. 'Door middel van een krachtige samenwerking komt er een bolwerk van jeugdopleidingen.'

De beloftenelftallen van de drie clubs vallen buiten de samenwerking, eveneens als de jongste E- en F-teams.Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Laatste nieuws