PSV trots op transfer jeugdexponent Memphis

Reacties

Marcel Brands had Memphis Depay het liefst langer behouden, maar de technisch manager van PSV gunt de 21-jarige aanvaller zijn transfer naar Manchester United van harte.

PSV trots op transfer jeugdexponent Memphis

'We zijn heel erg trots op deze aanstaande transfer, die in een grote stroomversnelling is gekomen', aldus Marcel Brands op de clubwebsite. 'Sportief gezien verliezen we een fantastische speler, die van grote waarde is voor het team. Maar heel PSV gunt hem deze prachtige stap.'

'Memphis heeft alle teams van de PSV-jeugdopleiding doorlopen en heeft een belangrijk aandeel gehad in de landstitel van dit jaar. Hij is een prachtige exponent van onze opleiding en gaat een mooie overgang maken naar een schitterende club in een schitterende competitie', zegt Brands tot slot.

Memphis heeft zelf ook een akkoord bereikt met Manchester United, maar moet nog wel een medische keuring ondergaan. In Manchester gaat Memphis opnieuw samenwerken met Louis van Gaal. Afgelopen zomer had de 63-jarige Amsterdammer tijdens het WK in Brazilië als bondscoach van Oranje de aanvaller immers nog onder zijn hoede.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.