PSV troeft ADO af en kaapt Jurjus weg bij De Graafschap

Reacties

Hidde Jurjus heeft zijn transfer te pakken. De 22-jarige doelman verlaat De Graafschap en gaat aan de slag bij landskampioen PSV, waar hij mogelijk vrijdag al gepresenteerd wordt.

PSV troeft ADO af en kaapt Jurjus weg bij De Graafschap

De Eindhovenaren waren op zoek naar een derde doelman om toe te voegen aan de eerste selectie nadat Luuk Koopmans een zware schouderblessure opliep. Naast Jeroen Zoet en Remko Pasveer had trainer Phillip Cocu enkel nog de jonge keepers Mike van de Meulenhof (17) en Yanick van Osch (19) tot zijn beschikking.

De clubleiding van PSV schakelde snel en troefde ADO Den Haag af in de strijd om de handtekening van Jurjus. De doelman - bij De Graafschap nog in het bezit van een tot medio 2017 doorlopend contract - maakte afgelopen seizoen in de Eredivisie een prima indruk onder de Doetinchemse lat, maar kon niet voorkomen dat De Superboeren via de play-offs alsnog degradeerden naar de Jupiler League.

In Doetinchem wordt er door een rechtsgang echter nog hoop gekoesterd dat er komend seizoen alsnog Eredivisie-voetbal op De Vijverberg wordt gespeeld. Vrijdagmiddag om 14.00 uur doet de rechtbank Midden-Nederland schriftelijk uitspraak in de zaak tussen de club en de KNVB.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.