PSV-tegenstander RC Lens: 'Dan wordt het moeilijk om te winnen'

Reacties

RC Lens is slecht begonnen aan het nieuwe Ligue 1-seizoen en verspeelde ook vrijdag weer dure punten. Trainer Franck Haise denkt niet dat zijn ploeg een fysiek probleem heeft, maar wijst andere oorzaken aan. Aankomende dinsdag wacht het duel met PSV in de groepsfase van de Champions League.

PSV-tegenstander RC Lens: 'Dan wordt het moeilijk om te winnen'
© Pro Shots
Le Havre
Le Havre
0 - 0
Lens
Lens

Lens heeft in negen wedstrijden al drie keer gelijkgespeeld en maar liefst vier keer verloren. De club staat veertiende en heeft negen punten. 'We waren niet goed in de eerste helft, maar beter in de tweede. Als je afhaakt, oké, maar als je begint en dan stopt, bijvoorbeeld qua intensiteit, uitdagingen, sprints, beweging... Dan is dat geen fysiek probleem', aldus Haise na de wedstrijd.

'Er ontbrak te veel bij ons om deze wedstrijd te winnen, hoewel dat wel had gekund. Ik ben niet gefrustreerd, maar er zat niet meer in dan een gelijkspel. Ik had gehoopt dat we niet te veel van dit soort wedstrijden hadden, maar oké. We kunnen ons niet veroorloven om halve wedstrijden te spelen. Dan wordt het moeilijk om te winnen.'

Lens heeft nog drie dagen de tijd om zich op te laden voor het duel met PSV. De Eindhovenaren reizen begin volgende week af naar Frankrijk voor de derde groepswedstrijd in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.