PSV stapt met Guardado op vliegtuig naar München

Reacties

Trainer Phillip Cocu neemt 21 spelers mee naar Zuid-Duitsland voor het Champions League-duel met Bayern München. Ook de van een blessure herstelde Andrés Guardado is erbij.

PSV stapt met Guardado op vliegtuig naar München

De selectie van PSV stapt dinsdagochtend om 11.00 uur in het vliegtuig. Drie van hen zullen woensdag om 20.45 uur op de tribune zitten in de uitwedstrijd tegen Bayern. Dat zal in ieder geval niet gelden voor Guardado. De Mexicaanse middenvelder trainde maandag gewoon weer mee, nadat hij zaterdag tegen Heracles Almelo (1-1) nog op de bank bleef.

Siem de Jong speelde bij afwezigheid van Guardado, die herstellende was van een dijbeenblessure, op de positie van controlerende middenvelder. Dat ging de Newcastle United-huurling niet goed af. De Jong stond in die ongebruikelijke rol aan de basis van de 0-1 en moest zich in de tweede helft ook nog laten wisselen. Zijn blessure bleek echter mee te vallen.

Omdat Guardado inzetbaar lijkt tegen Bayern, vormt de Mexicaan mogelijk samen met De Jong en Davy Pröpper het middenveld in München. Jorrit Hendrix is door zijn knieblessure nog afwezig. Dat geldt eveneens voor Jürgen Locadia. De 22-jarige aanvaller is op de weg terug van een liesblessure en trainde maandag nog apart van de groep.

Wedstrijdselectie: Zoet, Pasveer, Jurjus; Arias, Isimat, Willems, Brenet, Schwaab, De Wijs, Moreno; Pröpper, Siem de Jong, Lundqvist, Guardado, Ramselaar; Zinchenko, Bergwijn, Pereiro, Jozefzoon, Luuk de Jong, Narsingh.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.