PSV-speler Romero raakt in Argentinië geblesseerd bij vieren van goal

Reacties

Maxi Romero heeft een volgende blessure opgelopen in zijn carrière. De blessuregevoelige spits, die door PSV wordt verhuurd aan het Argentijnse Racing Club, raakte in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlandse tijd) op een wel heel knullige manier geblesseerd.

PSV-speler Romero raakt in Argentinië geblesseerd bij vieren van goal
© Pro Shots
Racing Club
Racing Club
1 - 1
Flamengo
Flamengo

De spits was nogal blij dat teamgenoot Nicolás Oroz een kwartier voor tijd scoorde uit een vrije trap en trapte vervolgens de bal hard weg richting de tribunes. Bij die actie liep Romero een spierblessure op. Terwijl zijn teamgenoten feestvierden, ging de spits erbij zitten (zie video onder).

Het is een volgend somber verhaal in de carrière van Romero, die begin 2018 door PSV werd overgenomen voor een slordige elf miljoen euro. In Nederland liep hij diverse blessures op. Een knieblessure kostte hem zelfs anderhalf jaar.

PSV liet hem in 2019 al tijdelijk terugkeren naar Argentinië, afgelopen zomer volgde een nieuwe huurdeal. Bij Racing Club leek Romero voor een langere periode fit te zijn, hij kwam tot veertig duels voordat het noodlot toesloeg. Bij PSV heeft de spits nog een contract voor een jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Rond zijn eerste verhuurperiode namen we de prestaties van Maxi Romero onder de loep

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.