PSV rond met Gladbach, Defour wil naar PSV

Reacties

PSV en Borussia Mönchengladbach hebben donderdagavond een akkoord bereikt over de transfer van Luuk de Jong (23). Dat liet technisch manager Marcel Brands aan Voetbal International weten. Net na 21.00 uur ontving de clubleiding een e-mail met het jawoord uit Duitsland.

PSV rond met Gladbach, Defour wil naar PSV

De Jong zelf is dicht bij het afronden van zijn afvloeiingsregeling met Gladbach en dan staat niets de komst van de spits nog in de weg. Eerder al gaf het management van De Jong bij PSV al aan dat hij zich kan vinden in de financiële paragraaf van het voorstel van PSV. Het nieuwe contract moet nog worden uitgewerkt. Dat zal dit weekeinde gebeuren, net als de keuring. PSV hoopt dat De Jong begin volgende week aansluit.

PSV heeft inmiddels ook een gesprek gehad met Steven Defour (26). De Belgisch international, een allround middenvelder, liet Marcel Brands daarin weten graag naar Eindhoven te komen. Zijn zaakwaarnemer reist dit weekeinde naar FC Porto om de voorwaarden voor een transfer van zijn cliënt te bespreken. Defour is deels eigendom van FC Porto en deels van investeringsmaatschappij Doyen Sports Group.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.