PSV rekent in geheim oefenduel af met Helmond Sport

Reacties

PSV heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd gespeeld en gewonnen. De ploeg van Peter Bosz was met 3-1 te sterk voor Helmond Sport.

PSV rekent in geheim oefenduel af met Helmond Sport
© Pro Shots

Bosz benutte het oefenduel om de spelers die in de interlandperiode in Eindhoven zijn achtergebleven de wei in te sturen in een wedstrijdsetting. Guus Til was de aanvoerder bij het gelegenheidsteam van de Eindhovenaren, en de middenvelder was één van de doelpuntenmakers. Joël Drommel en Shurandy Sambo kregen weer eens de kans om zich te laten zien. 

De andere treffers kwamen van Yorbe Vertessen en Jesper Uneken. Voor de tegenstander, getraind door Bob Peeters, scoorde Arno Van Keilegom. Sommige wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gaan door, maar Helmond is dit weekend vrij en kon derhalve wel een oefenwedstrijdje gebruiken. De volgende wedstrijd is opnieuw tegen een Eindhovense ploeg - aartsrivaal FC Eindhoven is op 20 oktober de tegenstander.

Voor PSV gaat de Eredivisie op 21 oktober thuis tegen Fortuna Sittard verder. Drie dagen later wacht de cruciale Champions League-ontmoeting op bezoek bij RC Lens, op 29 oktober komt Ajax naar Eindhoven.

Opstelling PSV: Drommel; Sambo, Bella-Kotchap, Dams, Van Aanholt; Nassoh, Babadi, Til; Vertessen, Uneken, Abed.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.