PSV raakt Rekik en Wijnaldum kwijt, Isimat-Mirin blijft

Reacties

PSV gaat ervan uit dat Georginio Wijnaldum de club gaat verlaten. Ook Karim Rekik zal niet terugkeren bij de landskampioen. Nicolas Isimat-Mirin blijft wel verbonden aan de Eindhovenaren.

PSV raakt Rekik en Wijnaldum kwijt, Isimat-Mirin blijft

Wijnaldum staat in de belangstelling van een groot aantal clubs, waarvan Zenit Sint-Petersburg de enige is die een aanbieding heeft gedaan. PSV legde dat bod naast zich neer. De 24-jarige middenvelder mag vertrekken uit Eindhoven. Vorig seizoen negeerde hij een aanbieding van Paris Saint-Germain, omdat hij met PSV kampioen wilde worden. Nu dat is gelukt, staat hij open voor een avontuur.

Rekik verlaat PSV. De twintigjarige verdediger weet zich in de belangstelling van Olympique Marseille. Rekik heeft bij zijn club Manchester City een nog één jaar doorlopend contract. PSV wilde hem graag definitief overnemen, maar Rekik zelf wil zijn carrière vervolgen in een grotere competitie dan de Eredivisie.

Isimat-Mirin blijft wel verbonden aan de kampioen. PSV is nagenoeg akkoord met zijn club AS Monaco over de voorwaarden van een definitieve overgang. Afgelopen seizoen speelde de 23-jarige Franse verdediger al op huurbasis in Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.