PSV opnieuw met Hendrix op jacht naar Europa League

Reacties

Jorrit Hendrix heeft opnieuw een basisplaats bij PSV, dat zich rechtstreeks hoopt te plaatsen voor de voorronde van de Europa League. Een thuiszege op NAC Breda is voldoende voor de Eindhovenaren om dat te bewerkstelligen.

PSV opnieuw met Hendrix op jacht naar Europa League

Interim-trainer Ernest Faber - sinds eind maart de vervanger van trainer Phillip Cocu, die een rugoperatie moest ondergaan - besloot om net als vorige week in het duel met PEC Zwolle (2-1 zege) Oscar Hiljemark op de bank te laten beginnen. Verdediger Hendrix vervangt hem op het middenveld.

Ten opzichte van de wedstrijd van vorige week heeft Faber maar één wijziging aangebracht in zijn basisformatie. De geschorste Santiago Arias wordt vervangen door Joshua Brenet. De overige tien namen zijn hetzelfde als in Zwolle.

PSV bezet voorafgaand aan de laatste speelronde in de Eredivisie de vierde plaats met 56 punten. Vitesse (55 punten) en SC Heerenveen (54) hopen op een misstap van de Eindhovenaren, aangezien zij zich dan rechtstreeks voor de voorronde van de Europa League kunnen plaatsen. De clubs die als vijfde en zesde eindigen moeten play-offs spelen.

NAC Breda is nog niet helemaal veilig, al moet het gek lopen wil de ploeg van trainer Nebojsa Gudelj nacompetitie spelen. Nummer zestien RKC Waalwijk heeft namelijk drie punten achterstand, maar ook een veel minder doelsaldo dan NAC (-17 om -9).

De opstellingen:
PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Rekik, Tamata; Park, Wijnaldum, Hendrix; Ruiz, Locadia, Depay.
NAC Breda: Ten Rouwelaar; De Roover, Buijs, Drost, Van der Weg; Swerts, Gilissen, Matic; Hooi, Perica, Tighadouini.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.