PSV neemt donderdag afscheid van cultheld Manolev

Reacties

Het PSV-publiek krijgt donderdag voorafgaand aan het Europa League-duel met Dinamo Moskou de gelegenheid afscheid te nemen van Stanislav Manolev (29), die bij de tegenstander van de Brabanders speelt.

PSV neemt donderdag afscheid van cultheld Manolev

Manolev stond sinds zijn komst in 2009, hij werd overgenomen van Litex Lovech, vierenhalf jaar onder contract in Eindhoven. De Bulgaarse rechtsback ontpopte zich tot cultheld, maar was ook veelvuldig mikpunt van hoon. Met PSV won hij de beker in 2012 en in dat jaar kon hij ook de Johan Cruijff Schaal op zijn palmares bijschrijven.

Uiteindelijk gingen PSV en Manolev begin 2014 uit elkaar door een contractontbinding. Daarvoor was de verdediger nog verhuurd aan Fulham. Via zijn oude club Litex Lovech, waar hij zijn conditie op peil hield, en Kuban Krasnodar kwam Manolev vervolgens terecht bij zijn huidige werkgever.

Manolev kwam tot 121 officiële duels in dienst van PSV en was daarin zeven keer trefzeker. De Bulgaar is, net als PSV, al zeker van overwintering in de Europa League met Dinamo. De Russen zijn zelfs al zeker van groepswinst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.