PSV minimaal een maand zonder aan lies geblesseerde Zoet

PSV moet het een aantal weken doen zonder doelman Jeroen Zoet. De 22-jarige sluitpost liep in het duel bij AZ (2-1 nederlaag) een liesblessure op.

PSV minimaal een maand zonder aan lies geblesseerde Zoet

PSV laat weten dat Zoet minimaal een maand is uitgeschakeld door een scheurtje in de lies. Hij mist daardoor sowieso de competitiewedstrijden tegen zijn oude club RKC Waalwijk, FC Groningen en Roda JC, de Europa League-duels met Chornomorets Odesa en Dinamo Zagreb en het duel in de derde ronde van het KNVB-bekertoernooi, eveneens tegen Roda JC.

Zoet zat ook bij de voorlopige selectie van het Nederlands elftal, maar is er dus niet bij als Oranje het in het kader van de WK-kwalificatie op 11 oktober in eigen huis opneemt tegen Turkije en vier dagen later in Hongarije speelt.

Vorig seizoen brak Zoet door bij RKC Waalwijk, waaraan hij door PSV was verhuurd. Trainer Phillip Cocu koos hem dit seizoen als eerste keeper, vóór Pools international Przemyslaw Tyton, die nu de plaats van Zoet in gaat nemen. Over de voetblessure van Ji-Sung Park volgt later meer duidelijkheid, hij wordt nog nader onderzocht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen