PSV legt verdediger Alberto langer vast

Reacties

PSV heeft het contract van Suently Alberto met drie seizoenen verlengd. De negentienjarige verdediger debuteerde het voorbije seizoen in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

PSV legt verdediger Alberto langer vast

Alberto arriveerde op zijn zestiende in Eindhoven. PSV nam hem over van Sparta Rotterdam. De centrumverdediger speelde diverse malen voor de vertegenwoordigende jeugdelftallen. Bij zijn club kwam de Rotterdammer afgelopen seizoen tot achttien optredens in de Jupiler League met Jong PSV. Hoofdtrainer Phillip Cocu gunde hem in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles (2-0) zijn debuut.

De verdediger mikt op een vaste plek in de selectie van de landskampioen. 'Ik heb me vorig seizoen goed ontwikkeld en zie dit contract als een beloning daarvoor. Mijn debuut was mooi om mee te maken en smaakt zeker naar meer. In de voorbereiding ga ik daarom hard werken om komend jaar bij de selectie te kunnen blijven', aldus Alberto op de clubwebsite.

Bergwijn
De Eindhovenaren bevestigen ook de contractverlenging van Steven Bergwijn. Eerder meldden we al dat er een principe-akkoord was tussen club en speler. De zeventienjarige aanvaller tekent, nadat hij in oktober achttien wordt, een verbintenis tot medio 2020. Bergwijn kwam twee keer in actie voor de hoofdmacht van PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.