Brusselers verlaat NAC voor PSV A1

Reacties

Geert Brusselers (foto) is de nieuwe trainer van PSV A1. Hij tekent in Eindhoven een contract voor twee seizoenen. Hij komt over van NAC Breda, waar hij hoofd jeugdopleidingen was.

Brusselers verlaat NAC voor PSV A1

In Eindhoven was Pascal Jansen vorig seizoen trainer van PSV Onder-19, maar hij werd na het vertrek van Darije Kalezic gepromoveerd tot trainer van Jong PSV. In Brusselers heeft de landskampioen nu een opvolger voor Jansen gevonden. 'Dit is een van de meest moeilijke beslissingen die ik heb moeten nemen, maar ik neem hem met mijn volle verstand', aldus Brusselers op de website van NAC.

'Deze stap geeft mij de mogelijkheid verder te groeien en de volgende uitdaging aan te gaan in het realiseren van mijn sportieve ambities', vervolgde Brusselers. 'NAC is en blijft voor altijd mijn club en in mijn hart. Ik heb altijd alles gegeven om een impuls te kunnen geven aan de jeugdopleiding.'

Brusselers speelde in de jeugd bij PSV, maar begon zijn profcarrière bij Fortuna Sittard. Via het toenmalige BVV Den Bosch kwam hij terecht in Breda, waar hij zes seizoenen zou spelen. Later speelde Brusselers nog voor clubs als Al-Nasr, Ajax Cape Town en Calgary Mustangs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.