PSV krijgt slecht nieuws over Siem de Jong en Locadia

Reacties

Siem de Jong heeft in het duel met Ajax afgelopen zondag (1-1) een scheurtje in zijn lies opgelopen. PSV moet de middenvelder daardoor lang missen. De revaliderende Jürgen Locadia is geveld door een nieuwe kniekwetsuur.

PSV krijgt slecht nieuws over Siem de Jong en Locadia

De 23-jarige Locadia staat al sinds eind augustus aan de kant bij de Eindhovenaren met een liesblessure. De aanvaller mikte op een rentree voor de winterstop, maar was toch niet fit genoeg om mee te doen in de topper tegen Ajax. Tijdens zijn revalidatie heeft Locadia nu een blessure aan zijn knie opgelopen, meldt PSV op de clubsite. De aanvaller ondergaat de komende dagen aanvullende onderzoeken waarbij duidelijk zal worden of er schade aan het gewricht is ontstaan.

De Jong was de afgelopen weken wel van de partij bij PSV en vervulde een hoofdrol in de duels met Go Ahead Eagles (1-0) en Ajax, waarin hij zijn club eigenhandig respectievelijk een zege en een gelijkspel bezorgde. Tijdens het duel in De Arena heeft de middenvelder echter een scheurtje in zijn lies opgelopen. De Jong is daardoor vier tot zes weken niet inzetbaar en mist de start van de tweede seizoenshelft op 14 januari tegen Excelsior.

De hamstringblessure van Héctor Moreno valt mee, terwijl Jetro Willems het kalenderjaar afsluit met een aangepast trainingsschema. De linksachter van de Eindhovenaren kreeg tijdens het duel met Ajax last van duizelingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.