PSV komt uit bij Defour in zoektocht naar ervaring

Reacties

PSV heeft met de zaakwaarnemer van Steven Defour (26) contact gehad over een mogelijke komst van de Belgisch international naar Eindhoven. Dat bevestigt technisch manager Marcel Brands aan Voetbal International.

PSV komt uit bij Defour in zoektocht naar ervaring

De middenvelder, die zowel in een aanvallende als verdedigende rol uit de voeten kan, is voor de Brabanders een belangrijke kandidaat voor de vacature op het middenveld. Brands kreeg van Defour nog geen uitsluitsel. Hij focust zich op het WK waaraan hij momenteel deelneemt met België. De huidige speler van FC Porto liep in de derde poulewedstrijd tegen Zuid-Korea tegen een rode kaart aan en is geschorst voor de ontmoeting met de Verenigde Staten van dinsdag. Defour is in de competitie lang niet altijd basisspeler bij FC Porto, maar in Europees verband vaak wel.

PSV wil de as van de ploeg versterken met spelers met wat meer ervaring dan de voetballers die het al tot de beschikking heeft. Met Georginio Wijnaldum, Stijn Schaars, Adam Maher, Oscar Hiljemark en Marcel Ritzmaier heeft PSV momenteel vijf middenvelders in de A-selectie. Schaars is tot de winterstop uitgeschakeld, van jongeling Ritzmaier is het de vraag of hij het niveau aankan. Vandaar dat trainer Phillip Cocu graag een extra middenvelder aantrekt.

Bij Jong PSV is middenvelder Andjelo Rudovic op proef. De Montenegrijn is achttien jaar en is afkomstig van FC Mogren.

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.