PSV kan snel beschikken over Zinchenko en De Jong

Reacties

Het zal niet lang duren totdat PSV gebruik kan maken van de twee nieuwe krachten. De Oekraïense Oleksandr Zinchenko, die wordt gehuurd van Manchester City, meldt zich na de interlandperiode in Eindhoven. Ondertussen is Siem de Jong steeds dichter bij zijn debuut.

PSV kan snel beschikken over Zinchenko en De Jong

De middenvelder, gehuurd van Newcastle United, traint inmiddels volledig mee met de selectie. 'Ik voel me goed, fit', laat De Jong weten. 'Alleen na de training ben ik nog een beetje stijf. Dat komt wel goed.'

De eerste wedstrijd van PSV, op 10 september uit bij NEC, lijkt te vroeg te komen. 'Dat zou goed kunnen. Ik hoop eerst nog even een wedstrijd bij Jong PSV te spelen. We moeten even kijken hoe dat in de planning het beste uitkomt.'

De negentienjarige Zinchenko is wel fit. Hij maakte in de voorbereiding de nodige minuten in de selectie van trainer Pep Guardiola. PSV had de aanvaller, die ook op het middenveld uit de voeten kan, al langere tijd op de radar staan. Zinchenko stond op de Eindhovense talentenlijst toen hij nog bij FC Ufa in Rusland speelde.  Nadat Manchester City hem overnam, was PSV een logische partij om aan verhuurd te worden.

Transfers
Op transfergebied is het momenteel rustig bij PSV. De zaakwaarnemer van Florian Jozefzoon laat aan VI weten dat er nog geen nieuws is. Simon Poulsen, Luciano Narsingh en Jetro Willems lijken op dit moment eveneens in Eindhoven te blijven. Adam Maher rondt spoedig zijn transfer naar Osmanlispor af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.