PSV-goalie Benítez houdt perfecte score bij Argentinië

Reacties

PSV-keeper Walter Benítez is opnieuw opgeroepen voor het Argentijnse elftal. De goalie werd eind vorig seizoen voor het eerst opgeroepen door bondscoach Lionel Scaloni en zat sindsdien steevast bij de selectie. Ook in maart mag hij zich melden bij de nationale ploeg.

PSV-goalie Benítez houdt perfecte score bij Argentinië
© Pro Shots

Scaloni heeft 26 spelers opgeroepen voor de komende interlandperiode, uiteraard zit Lionel Messi ook bij de selectie. Wereldkampioen Argentinië speelt in maart twee oefeninterlands, tegen El Salvador en Costa Rica. Beide wedstrijden worden in de Verenigde Staten afgewerkt.

Naast Benítez zijn er twee verdedigers met een verleden in Nederland opgeroepen door Scaloni. Nicolás Tagliafico (Olympique Lyon, ex-Ajax) en Marcos Senesi (Bournemouth, ex-Feyenoord) mogen ook hopen op speelminuten bij de nationale ploeg.

Benítez sprak zich onlangs in gesprek met VI uit over zijn plek bij het nationale elftal. 'Dat voelt als een geweldige eer. Ik probeer alles te geven voor mijn club en mijn land. Het hoogst haalbare en uit mogen komen voor Argentinië is een droom. Ik geniet van elk moment bij de nationale ploeg. De concurrentie is groot, dus ik zal moeten blijven presteren bij PSV. Komende zomer wacht de Copa América met Argentinië en daar wil ik bij zijn.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.