PSV gaat snel aan tafel met Narsingh en Willems

Reacties

PSV gaat komende week praten met het management van zowel Luciano Narsingh als Jetro Willems. Het Oranje-duo leek deze zomer een transfer te maken, maar bleef uiteindelijk de landskampioen trouw.

PSV gaat snel aan tafel met Narsingh en Willems

Met een aflopend contract komende zomer is PSV er veel aan gelegen om beide spelers bij te laten tekenen. 'Die gesprekken staan voor volgende week', laat technisch manager Marcel Brands aan VI weten. 'Onze insteek is hetzelfde: wij hebben altijd gezegd dat we met Luciano en Jetro graag wilden verlengen.'

Een week later gaat Brands ook om de tafel met het management van Joshua Brenet. De verdediger beschikt ook over een aflopende verbintenis, maar PSV kan nog een eenjarige optie lichten. De Eindhovenaren willen Brenet belonen voor zijn goede spel. 'We hebben eerder al aangegeven dat we tevreden zijn over Joshua', aldus Brands.

De verdediger van Jong Oranje, die de laatste weken geregeld Santiago Arias uit de basisopstelling speelt, lijkt een meerjarig contract te kunnen tekenen bij de landskampioen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.