PSV begint met volle ziekenboeg aan drukke weken

Reacties

Landskampioen PSV kan de grote selectie die het heeft momenteel goed gebruiken. De toch al overvolle ziekenboeg werd afgelopen weekeinde uitgebreid met Luciano Narsingh. De aanvaller moest het trainingskamp van Oranje verlaten na bovenbeenklachten.

PSV begint met volle ziekenboeg aan drukke weken

Narsingh completeert het indrukwekkende rijtje afwezigen. Jorrit Hendrix (knie) en Jürgen Locadia (lies) lijken deze maand niet meer inzetbaar. Zij staan beiden al langere tijd aan de kant.

Bovendien is het nog onduidelijk hoelang de Eindhovenaren het nog moeten stellen zonder Andrés Guardado. De middenvelder liep in het duel met SC Heerenveen een verrekking aan de hamstring op en kreeg een alternatief programma van de Eindhovense medische staf. Het is bijvoorbeeld nog maar de vraag of de Mexicaan de Champions League-ontmoeting met Bayern München van volgende week gaat halen.

Beter nieuws kwam er van Bart Ramselaar, die zich begin deze week op het trainingsveld meldde. De middenvelder die afgelopen zomer overkwam van FC Utrecht had last van bovenbeenklachten maar lijkt op tijd fit voor het treffen met Heracles Almelo, zaterdagavond.

Blessuregolf
De blessuregolf komt de Eindhovenaren behoorlijk slecht uit. Na een korte adempauze wacht de landskampioen weer een overvol programma met beker- en Champions League-wedstrijden. Na het duel met Heracles reist de selectie af naar München voor het duel met Bayern. Daarna wacht een dubbele ontmoeting (eerst in de competitie, vervolgens om de beker) met Sparta, alvorens de zware uitwedstrijd tegen Vitesse op het programma staat. Op 1 november is dan de return tegen Bayern, waar de Eindhovenaren waarschijnlijk een laatste gooi kunnen doen naar overwintering in de Champions League.

In totaal speelt het elftal van trainer Phillip Cocu zes wedstrijden in zeventien dagen. Juist in september, toen PSV ook een overvol programma had, werd er thuis verloren van zowel Atlético Madrid als Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.