PSV en technisch manager Brands in gesprek over toekomst

Reacties

PSV wil Marcel Brands voor langere tijd vastleggen. De Eindhovenaren hebben al enkele gesprekken gevoerd met de technisch manager over een nieuw contract. De huidige verbintenis van Brands, die sinds 2010 in dienst is bij PSV, loopt nog door tot medio 2017.

PSV en technisch manager Brands in gesprek over toekomst

'Daarom is het niet zo dat we nu op hele korte termijn moeten handelen, maar het is duidelijk dat we wel over een gezamenlijke toekomst van gedachten wisselen', aldus algemeen directeur Toon Gerbrands. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari liet PSV al weten zeer veel vertrouwen te hebben in de huidige technisch manager.

Zijn oog voor versterkingen en breed netwerk wordt geroemd. Het heeft de club een uitgebalanceerde selectie opgeleverd, met veel internationals. Zo was PSV deze week aanvankelijk met zeven spelers nog hofleverancier van het Nederlands Elftal, maar Jurgen Locadia (enkel) en Davy Propper (voet) moesten zich geblesseerd afmelden.

Mede dankzij Brands groeide PSV behalve sportief door gerichte transfers ook op financieel vlak. De beleidsbepaler maakte in 2010 de overstap van AZ naar PSV. 'Ik heb een paar goede gesprekken gehad, maar verwacht dat het tegen het einde van het seizoen pas concrete vormen zal krijgen’, zegt Brands. ‘Op dit moment heeft het logischerwijs niet de hoogste prioriteit. We zitten middenin de eindfase van de competitie en voor 1 april moeten contracten van jeugdtrainers en de nodige jeugdspelers worden verlengd of opgezegd. Daar is de aandacht nu vooral op gericht.’

In de nieuwe Voetbal International meer nieuws over PSV en de andere clubs uit de Eredivisie. Bestel de nieuwe VI hier!
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.