Van Bommel keert met diploma op zak terug bij PSV

Reacties

Mark van Bommel keert als jeugdtrainer terug bij PSV. Eerder deze week verbond Ruud van Nistelrooy zich in een vergelijkbare functie aan de Brabantse club. Beide ex-internationals haalden deze week hun trainersdiploma bij de KNVB.

Van Bommel keert met diploma op zak terug bij PSV

Van Bommel gaat als individueel trainer/coach met de talenten van PSV aan de slag. Hij is gelukkig met zijn nieuwe functie. 'Ik heb de in de afgelopen twee jaar stage gelopen bij enkele jeugdteams van PSV, de A-selectie van PSV en ben daarnaast assistent-bondscoach van Saudi-Arabië. Ik wil me in alle facetten van het trainersvak verdiepen en ben blij dat ik van PSV de kans krijg om in deze rol aan de slag te gaan', zegt hij op de clubsite.

Marcel Brands is verguld met de rentree van Van Bommel, die met PSV vier keer kampioen werd en daarnaast uitkwam voor Fortuna Sittard, Barcelona, AC Milan en Bayern München. 'De trainersstaf van de jeugdopleiding krijgt met de komst van Mark wederom een kwaliteitsimpuls. Het is geweldig dat onze talenten nu ook ondersteuning krijgen van Mark, die als speler de absolute top haalde', zegt de technisch manager.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.