PSG woedend omdat Aurier Engeland niet in mag

Reacties

Paris Saint-Germain is naar Londen afgereisd zonder Serge Aurier. De rechtsback kreeg geen visum om naar Engeland te gaan als gevolg van een recente veroordeling in de rechtbank. In Londen neemt PSG het woensdagavond in de Champions League op tegen Arsenal. De Fransen zijn woedend over de weigering.

PSG woedend omdat Aurier Engeland niet in mag

De speler uit Ivoorkust werd in september veroordeeld vanwege geweld tegen een politieman. Omdat hij in beroep is gegaan tegen de straf, hoeft hij nog niet de gevangenis in. De Franse club vroeg een visum aan en kreeg op 16 november te horen dat deze aanvraag werd afgewezen.

De afgelopen dagen heeft Paris Saint-Germain geprobeerd om alsnog een visum voor de 23-jarige Aurier te verkrijgen. Nu dus met een negatief resultaat. 'Pas dinsdag om 14.00 uur hoorden wij van dit besluit. Dit zien wij als een groot gebrek aan respect voor de club', staat te lezen in een statement op de clubsite. 'Paris Saint-Germain was van plan om met de sterkst mogelijke selectie naar Londen af te reizen. In het kader van deze beslissing vragen wij onze fans om meer dan eens achter het team te gaan staan.'

In Groep A van de Champions League zijn Arsenal en Paris Saint-Germain al zeker van een plaats in de volgende ronde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.