PSG voorlopig zonder aanvoerder Thiago Silva

Reacties

Paris Saint-Germain moet het de komende weken stellen zonder Thiago Silva. Onderzoek heeft uitgewezen dat de 29-jarige verdediger door de gedeeltelijke spierscheuring in zijn rechterdijbeen waarschijnlijk pas weer in actie kan komen als de eerste speelronde van de Champions League voor de deur staat.

PSG voorlopig zonder aanvoerder Thiago Silva

Thiago Silva liep de blessure maandagavond op tijdens het oefenduel met Napoli in Zuid-Italië. De centrale verdediger was vervolgens niet in staat normaal te lopen, waardoor PSG al vreesde enige tijd niet te kunnen beschikken over zijn aanvoerder. Vorig seizoen stond hij ook al anderhalve maand aan de kant door eenzelfde kwetsuur.

Een meevaller voor trainer Laurent Blanc is dat Thiago Silva waarschijnlijk weer hersteld is als de Champions League van start gaat. Wel mist de Braziliaanse WK-ganger de competitiewedstrijden tegen SC Bastia, Évan TG en Saint-Étienne en de oefenduels van Brazilië met Colombia en Ecuador.

PSG heeft met Marquinhos en David Luiz twee verdedigers in huis die in staat moeten zijn hun landgenoot te vervangen. Toch zal de afwezigheid van zijn defensieleider Blanc zorgen baren, aangezien Stade Reims de landskampioen afgelopen vrijdag een valse start bezorgde (2-2 gelijkspel).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.