PSG-sterren lopen weg met Verratti: 'Hij is de beste middenvelder van de wereld'

Reacties

Bij Paris Saint-Germain zijn de schijnwerpers constant gericht op Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé, maar zeker de laatste twee weten dat er ook op het middenveld een geweldige speler rondloopt. Na Neymar laat nu ook Mbappé zich ook lovend uit over Marco Verratti.

PSG-sterren lopen weg met Verratti: 'Hij is de beste middenvelder van de wereld'
© Pro Shots

Verratti staat al sinds 2012 onder contract bij PSG, dat de middenvelder destijds overnam van Pescara, en speelde reeds 359 wedstrijden voor de Franse grootmacht. In 128 van die duels stond hij samen met Mbappé op het veld. De aanvaller maakte in de zomer van 2018 de overstap van AS Monaco en is in de afgelopen jaren diep onder de indruk geraakt van Verratti.

'Marco speelt nu al jaren in Parijs en is een absolute sleutelspeler voor ons', zei Mbappé over zijn ploeggenoot. 'Hij is de beste middenvelder van de wereld.'

Twee maanden geleden stak eerder Neymar al de loftrompet over Verratti. 'Hij heeft me echt verrast. Ik wist dat hij goed was, maar ik wist niet dat hij zó goed was', sprak de Braziliaan. 'Hij is een genie. Ik kan echt zeggen dat hij een van de beste middenvelders is met wie ik ooit samen heb gespeeld, samen met Xavi en Andrés Iniesta.'

Verratti is inmiddels 29 jaar oud en heeft in Parijs nog een contract dat tot medio 2024 doorloopt. PSG hoeft daarom niet te vrezen voor het vertrek van de middenvelder, die in het verleden nog regelmatig in verband werd gebracht met Barcelona. Bij Mbappé is de vrees voor een afscheid er wél: zijn contract loopt in de zomer af en de aanvaller is niet van plan om bij te tekenen. Het lijkt erop dat hij zijn loopbaan zal gaan vervolgen bij Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.