PSG in belangrijke wedstrijden zonder sterkhouders

Reacties

Paris Saint-Germain zal de komende week enkele vedettes moeten missen tijdens een drietal belangrijke wedstrijden. Te beginnen vanavond in de halve finale om de Coupe de France tegen Saint-Étienne. Volgende week wacht bovendien Barcelona in de Champions League.

PSG in belangrijke wedstrijden zonder sterkhouders

In het competitieduel met Olympique Marseille (3-2 winst) vielen David Luiz, Thiago Motta en Edison Cavani allen geblesseerd uit. David Luiz staat zeker een maand aan de kant met een hamstringblessure, terwijl Motta een week uit de roulatie is. Cavani zou last hebben van een hamstring, waardoor hij vanavond niet in actie kan komen.

De Parijzenaren spelen zaterdag in de finale om de tweede Franse beker, de Coupe de la Ligue, tegen SC Bastia. Mogelijk kan Cavani dan al wel weer in actie komen. Hetzelfde geldt voor Lucas Moura, die op de weg terug is van een dijbeenkwetsuur.

Thiago Motta zal dan sowieso nog ontbreken, zoals ook volgende week woensdag in de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona waarschijnlijk nog het geval is. De Fransen zullen het in het belangrijke heenduel in Parijs ook moeten doen zonder de geschorsten Marco Verratti en Zlatan Ibrahimovic, die rood kreeg van scheidsrechter Björn Kuipers in de return van de achtste finale tegen Chelsea (2-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.