PSG heeft niet genoeg aan goal en assist Kezman

In de UEFA Cup-groep van FC Twente heeft Paris Saint-Germain zichzelf een slechte dienst bewezen. De Fransen verspeelden tegen Racing Santander een 2-0 voorsprong. Het duel in het Parc des Princes eindigde in 2-2.

Mateja Kezman deed al snel van zich spreken. Na vijf minuten spelen profiteerde de voormalige PSV'er van een verdedigingsfout bij Santander. De Serviër kon simpel een voorzet van Fabrice Pancrate binnentikken.

Het werd nog mooier voor PSG. Kezman bracht met een mooie pass Peguy Luyindula in stelling en die zorgde in de 32ste minuut voor 2-0.

Santander antwoordde vrij snel met een aansluitingstreffer, al kregen de gasten daarbij hulp van Sammy Traoré. De Malinees werkte de bal in het eigen doel. Tien minuten na rust was de comeback een feit. Colsa zorgde op fraaie wijze voor 2-2.

Het gelijkspel is een gunstig resultaat voor FC Twente. De Tukkers hebben drie punten uit twee wedstrijden en blijven Santander (twee uit drie) en PSG (één uit twee) voor. Manchester City gaat aan de leiding met zes punten uit twee duels en Schalke 04 heeft vier punten uit drie wedstrijden.