PSG heeft Ibrahimovic en Di María nog niet nodig

Reacties

Paris Saint-Germain heeft ten koste van Montpellier de zegereeks voortgezet. De Franse kampioen was zonder sterren Zlatan Ibrahimovic en Ángel Di María met 1-0 te sterk voor de nummer zeven van het voorbije seizoen.

PSG heeft Ibrahimovic en Di María nog niet nodig

Bij absentie van Di María en Ibrahimovic was Blaise Matuidi (foto) vrijdagavond wederom beslissend voor de Franse kampioen. De sterke middenvelder opende vorige week tegen Gazélec Ajaccio (2-0 winst) de score en was tegen Montpellier verantwoordelijk voor de enige treffer van de avond.

De ploeg van trainer Laurent Blanc toont zich dit seizoen uiterst solide. Na het winnen van de Franse Super Cup (2-0 zege op Olympique Lyon) startte PSG de competitie met drie zeges. De van Eintracht Frankfurt overgekomen Kevin Trapp heeft hield in de eerste drie speelronden zijn doel schoon.

Smaakmakers Ángel Di María en Zlatan Ibrahimovic kwamen vrijdagavond niet in actie voor het sterrenensemble uit de Franse hoofdstad. Het duel met Montpellier kwam nog te vroeg voor de Argentijn, die tijdig fit lijkt voor de topper tegen AS Monaco die volgende week op het programma staat. De verwachting is dat ook Ibrahimovic dan weer in actie kan komen na een knieblessure. Gregory van der Wiel was door Blanc buiten de selectie gelaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.