PSG stoomt Di María en Zlatan klaar voor topper

Reacties

Ángel Di María nadert zijn debuut voor Paris Saint-Germain. Het duel met Montpellier van vrijdag komt waarschijnlijk nog wel te vroeg voor de Argentijn. Hetzelfde geldt voor Zlatan Ibrahimovic.

PSG stoomt Di María en Zlatan klaar voor topper

Ibrahimovic liep op 1 augustus een knieblessure op in het duel om de Franse Super Cup met Olympique Lyon (2-0 zege). De Zweed hervatte woensdag de groepstraining, maar L'Equipe verwacht dat trainer Laurent Blanc hem morgen uit tegen Montpellier (aftrap 20.30 uur) nog niet gebruikt.

De van Manchester United overgekomen Di María trainde woensdag ook mee, maar voor hem komt de ontmoeting met Montpellier van vrijdagavond waarschijnlijk ook nog te vroeg. De topper tegen AS Monaco van volgende week zondag lijkt daardoor het duel te worden waarin Di María debuteert voor de Franse topclub. Ook Ibrahimovic wordt dan in het elftal verwacht.

PSG zette zijn eerste twee competitieduels om in zeges en incasseerde nog geen enkel doelpunt. In beide wedstrijden, tegen Lille en Gazalec Ajaccio, kwam Gregory van der Wiel niet in actie. De Nederlander komt in aanmerking voor een transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.