'PSG duwt naast Mbappé ook Neymar en Verratti naar de uitgang'

Reacties

Neymar en Marco Verratti komen voor het aankomende seizoen niet in de plannen van Luis Enrique bij Paris Saint-Germain voor. RMC Sport meldt dat de Spaanse hoofdtrainer de spelers in een persoonlijk gesprek heeft verteld dat zij beter op zoek kunnen gaan naar een nieuwe club.

'PSG duwt naast Mbappé ook Neymar en Verratti naar de uitgang'
© Pro Shots

Neymar en Verratti waren woensdag al niet aanwezig op de training van PSG en worden ook niet op de foto gezet tijdens de media-dag van de club. Datzelfde geldt overigens voor Kylian Mbappé. De grote ster van het team traint al geruime tijd niet meer met de groep mee bij PSG, dat Mbappé deze zomer wil verkopen, nu hij zijn volgend jaar aflopende contract niet wil verlengen.

© Pro Shots

PSG duwt nu dus ook Neymar en Verratti richting de uitgang. De 31-jarige Braziliaan heeft nog een contract voor twee jaar, terwijl de dertigjarige Verratti zelfs nog voor drie jaar vast ligt in het Parc des Princes. De Italiaan speelt al sinds 2012 voor Paris Saint-Germain en wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar het Saoedische Al-Hilal. Ook Europese topclubs hebben interesse.

Neymar, met een transfersom van 222 miljoen euro nog altijd de duurste speler aller tijden, is ook niet meer nodig bij PSG. Barcelona zou de aanvaller graag willen terughalen, maar de vraag is of dat financieel haalbaar is. Ook Chelsea is al aan Neymar gelinkt.

Naast Neymar en Verratti hebben woensdag ook Renato Sanches, Hugo Ekitike en Juan Bernat te horen gekregen dat ze mogen vertrekken. PSG slaat met de komst van Luis Enrique duidelijk een heel nieuwe weg in en maakt met harde hand schoon schip. Georginio Wijnaldum lijkt ook niet op speelminuten te hoeven rekenen. Lionel Messi en Sergio Ramos lieten de club deze zomer al achter zich, nadat hun contracten waren verlopen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.