PSG bekert ploeterend verder met captain Neymar en debutant Simons

Reacties

Xavi Simons heeft woensdag zijn officiële debuut gemaakt in het shirt van Paris Saint-Germain. De ploeg van trainer Mauricio Pochettino boekte in het toernooi om de Coupe de France een moeizame zege op Caen met de zeventienjarige Nederlander als invaller en Neymar voor het eerst als aanvoerder.

PSG bekert ploeterend verder met captain Neymar en debutant Simons
© Pro Shots
Caen
Caen
0 - 1
PSG
PSG

Neymar droeg voor het eerst de band en gaf de assist op de enige goal van de wedstrijd die Moise Kean vlak na rust maakte. Even later strompelde de Braziliaan echter van het veld. Hij had een tik gekregen en kon niet verder. Kylian Mbappé verving hem. Mitchel Bakker stond in de basis bij PSG

De linksback kreeg in de tweede helft gezelschap van Simons. De pas zeventienjarige middenvelder zat dit seizoen al vijf keer bij de wedstrijdselectie in de Ligue 1, maar maakte tot woensdag nog geen minuten. Tegen Caen was het dan eindelijk zo ver. Na 78 minuten verving Simons Julian Draxler. Aan de stand veranderde daarna niets meer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Xavi Simons onder de loep: een hype of toekomstig leider Oranje?
Dijon
Dijon
0 - 1
Lille
Lille

Lille, volgende week de tegenstander van Ajax in de Europa League, bereikte de volgende ronde van het Franse bekertoernooi door Dijon uit te schakelen. Sven Botman ontbrak, de verdediger kreeg rust van trainer Christophe Galtier. Lille had uiteindelijk aan een vroege goal van jeugdspeler Aguibou Camara genoeg om door te bekeren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.