Pröpper excelleert onder toeziend oog Blind: 'Dat is mooi'

Davy Pröpper heeft er na het gelijkspel in Manchester vertrouwen in dat PSV zich over twee weken verzekert van de volgende ronde in de Champions League.

'Winnen van CSKA Moskou en door naar de volgende ronde, waarom niet? Thuis hebben we een goede reeks staan', weet Pröpper voor de camera van Ziggo Sport. Bij een zege op de Russen is PSV verzekerd van minimaal de tweede plaats, omdat VfL Wolfsburg en Manchester United elkaar nog treffen op de laatste speelronde (8 december).

Ondanks de tevredenheid na de 0-0 op Old Trafford, zag Pröpper zelfs kansen om met de overwinning aan de haal te gaan. 'Als we nog iets geduldiger zijn in de eindfase, is er misschien wel meer te halen. Dat is zonde. Al hebben zij ook goede kansen gehad', blikt de middenvelder terug op het duel. 'En de ambiance was inderdaad prachtig.'

Een van de aanwezigen in het uitverkochte stadion was Danny Blind. 'Dat is mooi', aldus de middenvelder over de aanwezigheid van de bondscoach. 'In de eerste helft speelde ik zeker lekker, na rust ging ik mee in het wat slordige spel in de eindfase. Maar al met al ben ik zeker tevreden.'