Pröpper blij met terugkeer 'fantastische' Guardado

Reacties

Davy Pröpper is blij dat hij tegen Atlético Madrid weer op een middenveld met Andrés Guardado speelt. De Mexicaan keert na een hamstringblessure terug bij de selectie van PSV voor het duel in de achtste finale van de Champions League woensdagavond (20.45 uur).

Pröpper blij met terugkeer 'fantastische' Guardado

Guardado speelde op 30 januari zijn laatste wedstijd voor PSV, maar Pröpper is blij dat hij zijn maatje op het middenveld weer terug heeft: 'Het is voor elke wedstrijd belangrijk dat Andrés erbij is. Hij is een fantastische voetballer', looft de 24-jarige PSV'er zijn collega op de persconferentie in aanloop naar het duel met Atlético.

'Hij helpt het team erg goed, zeker in wedstrijden zoals die van morgen kan hij heel belangrijk zijn', aldus Pröpper, die erg uitkijkt naar het duel met de nummer twee van La Liga. 'Dit is natuurlijk een prachtige wedstrijd, dat maak je niet elke week mee. Daar zijn we ons allemaal wel van bewust.'

De Arnhemmer komt dit seizoen voor het eerst uit in het kampioenenenbal, maar weet ook op dat niveau tot nu toe zijn hoofd boven water te houden. 'In dit soort wedstrijden gaat het allemaal iets sneller. Tot nu toe ga ik goed in dat tempo mee', weet Pröpper, die zijn club tegen CSKA Moskou naar de knock-outfase van het toernooi schoot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.