Primeur voor Koeman in strijd om League Cup

Reacties

Het bezoek aan Stoke City is voor Ronald Koeman op meer fronten een unieke ervaring. De manager van Southampton verwacht een zware avond.

Primeur voor Koeman in strijd om League Cup

Voor Koeman is de ontmoeting met Stoke City in de strijd om de League Cup niet alleen een bijzondere ervaring omdat het zijn eerste bezoek zal zijn aan het Britannia Stadium. 'Ik heb nog nooit als coach of als speler binnen vijf dagen twee keer tegen dezelfde tegenstander gespeeld', zei de manager een dag voor uitduel met Stoke City, dat zaterdag nog met 1-0 verloor van Southampton.

De oud-international rekent op meer verzet in het Britannia Stadium dan zaterdag in St Mary’s het geval was. 'Ik weet zeker dat ze met een antwoord komen op zaterdag. We hebben een goede en verdiende zege geboekt. Maar nu speelt Stoke thuis en we weten dat het op eigen veld heel sterk is', vervolgde hij op de Southampton-website

Koeman gaat met het oog op de Premier League-wedstrijd tegen Hull City van komend weekend waarin de tweede plaats wordt verdedigd, geen spelers sparen. 'We leven altijd toe naar de eerst volgende wedstrijd en het is niet noodzakelijk om verder te kijken. Bovendien geloof ik in het inslijpen van automatismen. We zijn goed bezig, dus waarom zou ik wijzigingen doorvoeren', aldus de manager, die mogelijk alleen aangeslagen spelers aan de kant houdt. Sadio Mané, zaterdag nog matchwinner, is een van hen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.